Här vill Solna-Sundbybergs barnfamiljer helst bo

Robin Zetterström på Bjurfors Solna-Sundbyberg.
Robin Zetterström på Bjurfors Solna-Sundbyberg.
Fastighetsmäklaren och kontorschefen Robin Zetterström på Bjurfors berättar om läget på Solna-Sundbybergs bostadsmarknad.

Hur ser det ut att köpa och sälja bostäder nu i höst i Solna och Sundbyberg?

– Efterfrågan är fortsatt stor i kommunerna och vi känner av ett stort intresse på våra visningar. Invånarna i kommunerna blir allt mer medvetna om marknaden och sina krav vilket stället höga krav på oss mäklare.

Vilken typ av objekt efterfrågas mest just nu?

– I samband med antagnings­beskeden från universiteten så känner vi av ett ökat tryck på ettor och tvåor, även om vi har en generellt bra efterfrågan på större objekt också.

Vilka områden hos dig är populärast för barn­familjer?

– Familjerna vill i allt större utsträckning bort från de mest centrala delarna för att nå de lugnare områdena där barnen kan leka fritt. Frösunda är ett typexempel på område som fortsätter att växa bland familjerna.

Vilka områden hos dig föredrar äldre?

– Vår äldre generation, som ofta kommer ifrån fantastiska villor, attraheras ofta av de lite mer sällsynta objekten som vinds­våningar mm.

Vilka områden gillar de yngre köparna/säljarna?

– Den yngre generationen drar sig mot de mest centrala delarna med närheten till ett brett utbud av aktiviteter och rörelse.

Varför ska man välja just dig som mäklare?

– Jag arbetar efter ledorden passion, tillgänglighet och nytänkande. Är det vad du söker i en mäklare så kommer du inte att bli besviken.

Kontakta din lokala Bjurforsmäklare här!

Denna artikel är en annons med innehåll från Bjurfors Stockholm och ej en artikel av Lokaltidningen Mitt i Stockholm.