Mäklaren: Därför vill man bo i Bromma

Marcus Hjelte är mäklare på Bjurfors.
Marcus Hjelte är mäklare på Bjurfors.
Mäklaren Marcus Hjelte från Bjurfors tar tempen på bostadsmarknaden i Bromma – och avslöjar sina smultronställen.

Hur är läget på Brommas bostadsmarknad?

  Från sommaren 2018 skedde en förändring på marknaden i Bromma och utbudet började minska vilket har gjort att vi idag har en stabil marknad där utbudet och efterfrågan enklare möter varandra. Fortfarande lågt utbud vilket har gjort att vi har haft mycket kunder på våra visningar. Det ska även tilläggas att vi under denna period som media nästan uteslutande kallar för prisfall har sålt flera bostäder till rekordpriser! Den som är i tankarna att flytta behöver inte längre oroa sig för att deras bostad inte ska locka besökare. Vi känner att vi sakta men säkert börjar jobba oss tillbaka mot de priser som vi hade innan marknaden fick ett hack hösten 2017.

Varför ska man flytta till Bromma?

  Bromma har en otroligt härlig mix av stadsdelar som tillsammans skapar dynamik. Oavsett om det är viktigt för dig att bo nära natursköna områden, ha bra kommunikationer såsom tunnelbana och tvärbana eller uppskattar nyproducerade bostäder så har vi allt detta och lite till!

Vilka är dina tre smultronställen?

  MGL Sushi, har du inte testat deras sushi så har du inte testat sushi! Park bageri & konditori, härlig atmosfär där man alltid känner sig välkommen. Mitt bästa smultronställe som för den delen även är gratis är såklart promenadstråken längs med Mälaren.

Vill du läsa mer om läget på Stockholms bostadsmarknad? Klicka här!

Denna artikel är en annons med innehåll från Bjurfors Stockholm och ej en artikel av Lokaltidningen Mitt i Stockholm.