Mäklaren: Därför vill man bo i Sundbyberg

Johan Bulut är mäklare på Bjurfors.
Johan Bulut är mäklare på Bjurfors.
Mäklaren Johan Bulut från Bjurfors tar tempen på bostadsmarknaden i Solna-Sundbyberg – och avslöjar sina smultronställen.

Hur är läget idag på Sundbybergs bostadsmarknad?

– Man ser att bostadsmarknaden fått ett ryck uppåt efter årsskiftet och de två första visningshelgerna under januari har snittet på antal visningsgäster ökat från tidigare ca 5 st visningskunder/bostad till ca 10 visningskunder/bostad. Vi ser även att köparna nu, efter en ny regering och Riksbankens indikationer och beslut, fått trygghet och förståelse att köpa ny bostad.

Varför ska man flytta till Sundbyberg?

  Många av våra kunder flyttar till och inom Sundbyberg för att det ligger väldigt bra strategiskt intill Stockholm likväl som södra som norra sidan av Stockholm. Vi ser även att många köpare gillar de nya områdena som kommit till i både Solna och Sundbyberg.

Nämn tre saker som karakteriserar Sundbyberg?

  Småstadskänsla, naturnära, attraktivt villaområde.

Vilka är dina tre smultronställen i Solna-Sundbyberg?

  Jag gillar själva stadskärnorna i Solna och Sundbyberg, det som ger båda stadskärnorna karaktär och är städernas själar. Även Fjärilshuset i Hagaparken och dess omgivning. Men också Råsundavägen 116 – vårt kontor. Varmt välkomna in till oss på en kopp kaffe eller te!

Vill du läsa mer om läget på Stockholms bostadsmarknad? Klicka här!

Denna artikel är en annons med innehåll från Bjurfors Stockholm och ej en artikel av Lokaltidningen Mitt i Stockholm.