Mäklaren: Därför vill man bo på Kungsholmen

Anna Hildingsson är mäklare på Bjurfors.
Anna Hildingsson är mäklare på Bjurfors.
Mäklaren Anna Hildingsson från Bjurfors tar tempen på bostadsmarknaden på Kungsholmen – och avslöjar sina smultronställen.

Hur är läget på Kungsholmens bostadsmarknad?

  Jag upplever att året har börjat bra. Bostadsmarknaden är igång! Affärerna rullar på även om det tar något längre tid att få ihop affärerna, det kanske inte räcker med en visningshelg utan det krävs ofta fler visningar. Men sen när affären väl går i lås då blir det bra. Allt handlar om rätt förväntningar för både säljare och köpare.

Varför ska man flytta till Kungsholmen?

  För att allt finns här! Världens bästa kombination av stad, natur, vatten, restauranger, caféer, fik, butiker och grymma kommunikationer.

Nämn tre saker som karakteriserar Kungsholmen?

  Närheten till vattnet utan tvekan! Runt Kungsholmen löper promenad-och löparstråk. Du kan enkelt ta dig runt hela stadsdelen vilket är helt magiskt! Det stora utbudet av härliga restauranger i alla prisklasser och med massor med olika smakinriktningar. För att nämna några favoriter: AG, Phils Burger, Agnes, Tabbouli och Mäster Anders. Fina grönområden med framförallt Rålambshovsparken i spetsen, här finns skönt häng, utegym och härlig parklek för de yngre.

Vilka är dina tre smultronställen?

  Sommartid Orangeriet vid Norr Mälarstrand med god mat i härlig miljö, ta ett dopp vid Smedsuddsbadet och Wilmers kaffebar – gott kaffe och mysigt häng!

Vill du läsa mer om läget på Stockholms bostadsmarknad? Klicka här!

Denna artikel är en annons med innehåll från Bjurfors Stockholm och ej en artikel av Lokaltidningen Mitt i Stockholm.
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.