Mäklaren: Därför vill man bo på Lidingö

Robert Nilsson och Hampus Åsén är mäklare på Bjurfors.
Robert Nilsson och Hampus Åsén är mäklare på Bjurfors Lidingö.
Mäklarna Robert Nilsson och Hampus Åsén från Bjurfors tar tempen på bostadsmarknaden på Lidingö – och avslöjar sina smultronställen.

Hur är läget   Lidingös bostadsmarknad?

  Året har öppnat bra och vi tror att den osäkerhet som har varit är över för de flesta säljare och köpare. När det gäller förväntningarna på bostadsmarknaden 2019 kan man nog vara försiktigt optimistisk. Tror vi kan förvänta oss en viss prisuppgång, men det blir sannolikt inga stora uppgångar. Det är i dag viktigt att vara väl förberedd med sin försäljning genom att i ett tidigt skede ha fotat och gjort klart ett annonsmaterial. På så sätt kan vi löpande marknadsföra er bostad via vårt koncept På Förhand mot vårt spekulantregister och löpande få indikation på er bostads värde. I många fall hittar vi rentav köparen i våra register och man kan i lugn och ro sy ihop affären på det sättet, många gånger på högre slutpriser än om bostaden hade gått ut på öppna marknaden. 

Varför ska man flytta till Lidingö?

  ”Lidingö – den gröna ön” är en slogan som används och som vi verkligen kan köpa in på! Här finns underbar natur med vackra bad i såväl hav som insjö, härliga skogar, ängar och hagar och detta bara 15 minuter från Stockholms innerstad! På Lidingö råder verkligen en småstadskänsla med bra skolor, ett aktivt föreningsliv och ett levande centrum. 

Vilka är era tre smultronställen?

  Elfvik med vackra Elfviks udde, Kottlasjön och Långängens gård.

Vill du läsa mer om läget på Stockholms bostadsmarknad? Klicka här!

Denna artikel är en annons med innehåll från Bjurfors Stockholm och ej en artikel av Lokaltidningen Mitt i Stockholm.
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.