Mäklaren: Därför vill man bo på Östermalm

Robert Nilsson och Hampus Åsén är mäklare på Bjurfors.
Robert Nilsson och Hampus Åsén är mäklare på Bjurfors.
Mäklarna Robert Nilsson och Hampus Åsén från Bjurfors tar tempen på bostadsmarknaden på Östermalm – och avslöjar sina smultronställen.

Hur är läget på Östermalms bostadsmarknad?

  Året har öppnat bra och vi tror att den osäkerhet som har varit är över för de flesta säljare och köpare. När det gäller förväntningarna på bostadsmarknaden 2019 kan man nog vara försiktigt optimistisk. Tror vi kan förvänta oss en viss prisuppgång, men det blir sannolikt inga stora uppgångar. Det är i dag viktigt att vara väl förberedd med sin försäljning genom att i ett tidigt skede ha fotat och gjort klart ett annonsmaterial. På så sätt kan vi löpande marknadsföra er bostad via vårt koncept På Förhand mot vårt spekulantregister och löpande få indikation på er bostads värde. I många fall hittar vi rentav köparen i våra register och man kan i lugn och ro sy ihop affären på det sättet, många gånger på högre slutpriser än om bostaden hade gått ut på öppna marknaden. 

Varför ska man flytta till Östermalm?

  Östermalm är en flott och exklusiv stadsdel som har allt. Vackra fastigheter, fina våningar och historien är påtaglig vart man än vänder sig. På Östermalm råder ett behagligt lugn även om nöjeslivet med Stureplan bara är en kort promenad bort. Närheten till Djurgården, Gärdet och de fina promenadstråken är ytterligare en aspekt som tilltalar många.

Vilka är era tre smultronställen?

  Djurgården, Strandvägen och såklart Tössebageriet och deras goda semlor (farligt nära vårt kontor).

Vill du läsa mer om läget på Stockholms bostadsmarknad? Klicka här!

Denna artikel är en annons med innehåll från Bjurfors Stockholm och ej en artikel av Lokaltidningen Mitt i Stockholm.