Utekök och gym på taket – spana in Ursviks Torn!

Ursviks Torn beräknas vara klart för inflyttning 2020.
Ursviks Torn beräknas vara klart för inflyttning 2020.
De gemensamma terrasserna är utrustade med utekök, loungegrupper och gym.
De gemensamma terrasserna är utrustade med utekök, loungegrupper och gym.
Stockholm fortsätter att växa. I vinter är det byggstart för Ursviks Torn – 132 lägenheter i olika storlekar placerade i tre huskroppar.

– Ursviks Torn är ett unikt projekt, det är sällan det byggs spännande arkitektur utanför tullarna, säger Amanda Merio, ansvarig fastighetsmäklare på Svensk Nyproduktion.

Tack vare sin lekfulla och utmanande arkitektur i form av tre huskroppar, kommer Ursviks Torn att bli ett väl synligt och annorlunda landmärke. Det 13 våningar höga tornet binds samman med ett sexvåningshus som länkar vidare till en tvåvåningsbyggnad.

Kök och gym på taket

Takterrasser är placerade på de lägre byggnaderna. Här kan man hänga, laga mat och använda utegymmet. Lägenheterna kommer att finnas från yteffektiva 1 rok till större 4 rok, de allra flesta får balkong eller terrass. Garage finns i husets bottenplan. Men inte bara byggnaderna sticker ut, placeringen är också speciell.

– Idén föddes när vi hittade tomten som har ett sällsynt attraktivt och strategisk läge, berättar Hans Wistberg, projektansvarig på Hökerum Bygg. Ursviks Torn gränsar till ett grönområde utmed nya tvärbanans sträckning. I kombination med närheten till kommande Ursviks torg är detta en unik plats, det var det som avgjorde att vi satte igång projektet. Läget är helt enkelt otroligt bra.

– Lägenheterna har karaktär med en häftig planlösning, som följer husets form med vinklar och vrår. Stor omsorg har lagts på att få dem lättmöblerade, berättar Hans.

Nytt, fräscht, personligt

– Den stora fördelen med att köpa nyproduktion är att man som köpare har garantier på att allting är rätt utfört. Dessutom får man en helt ny och fräsch lägenhet där man gjort sina personliga val. Jämfört med att köpa en lägenhet som man behöver renovera är det prisvärt, säger Amanda.

Vid nyproduktion finns också en plan för kommande avgifter. Överraskningar som stambyten ligger långt bort i tiden. Hans tillägger att man i Ursviks Torn tagit hänsyn till de prissänkningarna som skett i Stockholm det senaste året:

– Lägenheterna är prismässigt anpassade till marknaden och här ligger vi rätt från start.

Hans Wistberg och Amanda Merio.

Vill du veta mer?

Läs mer om projektet på www.ursvikstorn.se

Vid frågor eller intresse, kontakta Amanda Merio, Fastighetsmäklare på Svensk Nyproduktion:

Denna artikel är en annons med innehåll från Hökerum Bygg och ej en artikel av Lokaltidningen Mitt i Stockholm.
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.