Midnattsloppet – Årets svettigaste festival den 17 aug

Spring Midnattsloppet 2019
Spring Midnattsloppet 2019
Du kan välja mellan 5 eller 10 kilometer löparglädje som gör Midnattsloppet till både årets längsta och kortaste festival. Här spelar det ingen roll om du är nybörjare, motionär eller elit. Midnattsloppet är så mycket mer än ett lopp och allt handlar om att du som löpare ska ha så roligt som möjligt.

Föreställ dig en ljummen augustikväll. Sensommarluften andas magi. Tusentals laddade löpare. Förväntan. Ett startskott och hela city vibrerar. Vi garanterar att det är en känsla du inte upplever på något annat arrangemang. Det som gör Midnattsloppet så unikt är den sena starttiden, kringarrangemangen och framförallt stämningen och atmosfären. Varje år återkommer ca 50 000 deltagare och en fantastisk publik som bidrar till folkfesten. Midnattsloppet arrangeras i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors där varje stad bjuder på sin egen upplevelse.

Idén till Midnattsloppet föddes av några Hammarbyare som var ute på en träningsrunda i slutet av 70-talet. Riokarnevalen stod som förebild och idén byggde på att förena idrott och kultur och att låta olika generationer mötas på ett naturligt sätt.

Midnattsloppet
Stockholms största löplopp, 5 eller 10 km, genomförs i år för 38:e året i rad och är helt enkelt det häftigaste lopp du kan vara med i. Mängder med kringarrangemang och fullt med åskådare längs banan gör Midnattsloppet till årets Löparfest.

MiniMil
För knattar upp till 8 år som springer en liten slinga inne på Zinkensdamms IP. Här det ren löparglädje från första steget.,Första start kl 12:30.

Glada Midnattsloppet
Ett lopp för alla med kognitiv funktionsnedsättning som startar kl 18:30på Ringvägen

Lilla Midnattsloppet
Det ska finnas ett Midnattslopp för alla oavsett ålder och på lördag kl 18:45 är första start för Lilla Midnattsloppet för barn/ungdomar mellan 8 och 15 år.

Gå in och anmäl dig här http://www.midnattsloppet.com

 

Denna artikel är en annons med innehåll från Midnattsloppet och ej en artikel av Lokaltidningen Mitt i Stockholm.