(rubrik saknas)

Jag är en av många medborgare i Åkerberga kommun som tycker om att träna på gym. Då jag har vänner som tränar på Gym och Motion började jag således att träna där jag med och jag trivs otroligt bra. Personalen är trevlig liksom motionerna.

Det jag har problem med sedan starten är infarten och parkeringsplatsen. Det är stora hål i den – och lapptäcken av försök att täppa till både stora och små hål. Det blir en riktig oreda när glada motionärer ska parkera sina bilar där.

Under vintern har jag tackat snön som har lagt sig hållen och dämpat guppen. Men nu är våren – och snart sommaren – här. Nu gäller det att börja kryssa sig fram och tillbaka för att undvika hålen. Visserligen får jag lite motion i armarna, men samtidigt känner jag att det inte är schysst mot min bil.

Killarna som driver gymmet kan eller får inte (om jag förstått rätt) göra något åt saken. De äger inte fastigheten. Jag tog därför mod till mig och ringde upp fastighetsägaren för att höra om det finns någon plan på att underlätta för oss motionerär att komma fram, parkera och så vidare.

Telefonsamtalet blev mycket kort.

Därför väljer jag nu att offentliggöra mitt missnöje med hopp om att nå fram till både fastighetsägare och till mina medmotionerärer. Jag tror att tillsammans kan vi göra en skillnad.

Pangloss