(rubrik saknas)

Jag bor på Vasagatan 9 i Sundbyberg. Bor man där får man stå ut med mycket. Här har man i flera år byggt tvärbanan vilket innebär att vi får finna oss i olika störningar i vårt boende.

En störning som är en tradition är att Grand Garbo måste häva ur sig sin vedervärdiga musik som hörs över hela området. Kommunen verkar, trots protester, inte tycka att det är viktigt att man tar hänsyn till hyresgäster, vi få väl sova på dagarna då.

Sedan har vi detta byggande av nya tvärbanan som pågår och kommer att pågå i något år till. Här far det runt olika maskiner, asfalt, slipandes av vägar med mera. Härom natten for en maskin runt och gjorde rent spåren, hela natten. Man undrar om det är nödvändigt att utsätta hyresgästerna på Vasagatan 9 för denna störning, jag menar, när kommer tågen?

När man är klar med sina asfaltbeläggningar så kör man rensning av spåren på nätterna.

Kontentan av allt detta är: Jag får torka mina golv varje dag och försöka få bort all denna smuts, olja, beläggning av svart skit som kommer in från dessa asfaltbeläggningar, jag får pusta mina fönster, jag får mina möbler förstörda, jag får mina gardiner, textiler, tavlor med mera förstörda!

Barbro Melin

Stora störningar för boende på Vasagatan