(rubrik saknas)

Jag åker med SL-trafiken så ofta att mitt tålamod börjar rinna ut. För varje dag som går så kan du garanterat hitta minst 5-minutersförseningar på olika stationer. Morgon efter morgon blir bussen försenad eller kommer för tidigt. Dessutom är bussen för liten. Det kommer mest folk vid 7-9 tiden på morgonen och då har de små bussar. Och så kommer de stora bussarna när det knappt finns folk ute.

Samma sak är det på hemvägen vid 14- 17 tiden, då det är rush. Buss 544 mot Söderhöjden/ Jakobsberg station är den bussen som verkar ha problem.

Min familj flyttade till Jakobsberg för drygt ett och ett halv år sedan och det har varit krångel sedan dess. Viksjöbussen kommer alltid i tid och det finns alltid plats, men inte Söderhöjdsbussen. Ibland får jag den tanken att det kanske har något med området att göra.

Alltså att i Söderhöjden bor det mer invandrare än i Viksjö där det är ett svenskt område. Jag är inte den första som klagar och absolut inte den sista.

En insändare kanske kan få de som jobbar med buss eller SL att känna lite sympati för oss som blir klassade som sena människor fastän vi försöker vara i tid.

Siham Ibrahim, Järfällabo