(rubrik saknas)

Jag skulle vilja hylla världens mest underbara dagmamma i Tyresö. Du gör ett fantastiskt jobb med våra barn och det är alltid tryggt att lämna till dig. Och det stora hjärta du har för barnen och den tid och energi du lägger ner på dem är otrolig. Du är en riktig hjälte Lena Berntzon, en äkta människa med ett hjärta av guld som älskar barnen precis som dom är. Många kramar från en nöjd förälder.

Vill rikta ett stort tack till Jan Gustafsson, tidigare förskolechef vid Kyrkans förskola i Trollbäcken för allt jobb du gjort i förskolan under åren. Med intresse och engagemang har du bidragit oerhört mycket till att vi i dag har en så fin och harmonisk förskola, kanske till och med den bästa i hela Tyresö kommun. Stort tack och lycka till framöver!

Tack Korpen för alla dessa år. Och ett speciellt tack till alla ledare som ställer upp ideellt. Tråkigt att ni blir utkörda från simhallen. Jag/vi kommer att sakna er.

Jag var vid Kolardammarna härom kvällen för att njuta av naturen och kanske få en skymt av bävern som brukar ge sig till känna i skymningen. Jag blev så glad då jag mötte totalt sex hundägare som samtliga hade sina hundar kopplade! Tack ska ni ha för den hänsyn ni visar alla markruvande fåglar runt dammarna men även till alla andra djurungar som föds just nu!