(rubrik saknas)

Tack till er hjälpsamma hjältar som tisdagen 27 mars i Dalarö hjälpte min pappa när han hade ramlat från rullatorn och slagit i huvudet väldigt illa och blödde kraftigt. Jag fick höra att minst 5-6 personer satt med honom hela tiden och någon låg på vägen bredvid och pratade med honom ända till ambulansen kom efter cirka en timme. Han har nu fått en pacemaker och 10 stygn i pannan.

Ett jättetack till dig som hittade och lämnade in mina bank-, kör- och busskort på Konsum i Tungelsta. Du är ett bevis på att det fortfarande finns ärliga människor.

Vill ge ett stort fång blommor till Haninge Bostäder i Jordbro för att de alltid är snabba med hjälp när det behövs och för att de dessutom är så trevliga.

Tack ni vänliga själar som hjälpte mig på buss 840 den 14 maj vid åttatiden då jag fick ett epilepsianfall på bussen vid bussgaraget.

Tusen tack och kram vill jag ge till Anette Modin som fredagen den 11 maj lämnade in min borttappade plånbok på apoteket i Västerhaninge. Tack också till personalen som såg till att jag fick tillbaka den. Tack för ärligheten.

Tisdagen den 8 Maj kom fem förväntansfulla elever och en lärare från Åland (undersköterskestuderande) för ett studiebesök hos äldreomsorgen i Haninge.

Vi vill härmed tacka för ett givande besök och ett väldigt fint mottagande. Vi blev mycket imponerade av hur strukturerat och väl äldreomsorgen fungerar. Speciellt tack till Marzieh E och Yvonne N som visade oss runt i kommunen och för den goda lunchen vi blev bjudna på.

Även ett stort tack till kökschefen som tog emot oss trots ”flyttstök”, tack till dagverksamheten och till sist till Ros-Anders gård.

Undertecknad vill separat även tacka personalen för den fina vård min mor får på Ros-Anders gård.