(rubrik saknas)

Ett stort fång rosor vill jag förmedla till doktor Monika och doktor Ingela tillsammans med sitt fantastiska team av sjuksköterskor, undersköterskor samt praktikanter på Handens Närsjukhus, geriatrin, avdelning 2. Ni alla gör ett helt underbart jobb. Om det inte vore för att man är sjuk när man är hos er – då kunde man riktigt stortrivas: ”Pensionatsservice med helpension”. Ert fantastiska arbete gör att tiden går fort och jag trivdes! Ett stort tack! Vilka förebilder ni är! Love U all.

Tack alla barn och vuxna i Lundaskolan för de trevliga praktikdagar jag hade när jag var hos er. Vilket engagemang alla vuxna hade för att barnen skulle ha det bra både på skolan och fritids. Jag är imponerad. Hoppas ni alla får ett härligt sommarlov.

Ett stort fång rosor vill jag ge till Lina, alla danslärare, och övrig personal på Jordbro United Dans & Show för ert stora engagemang med alla barn och ungdomar på dansskolan. Den 19 och 20 maj fick jag inte bara se en riktigt bra show utan också äran att få hjälpa till bakom scenen med era underbara barn och ungdomar.

Ett jättestort tack till Joachim Gahne för att han ställde upp och körde lastbilen åt oss från Haninge till Karlskrona och tillbaka. Samt till Ola, Linus, Sebastian, Rasmus, Gian för bärhjälpen vid flytten.

Tack till killarna på bussgaraget för er heroiska insats tidigt i fredags morse. ”Gubben” hälsar tillbaka och tackar! Kram