(rubrik saknas)

Många kramar och ett stort tack till den person som lämnade in min dotters mobiltelefon som hon hade tappat på buss 713 som avgick från Tumba C klockan 15.34 måndagen den 21 maj. Vad skönt det är att det fortfarande finns människor som känner omtanke och som det går att lita på! Även ett stort tack till busschauffören som med sitt vänliga bemötande talade om att han skulle vänta med att lämna in mobilen till hittegodsbrevlådan, detta gjorde att vi lättare kunde hämta mobilen i Eriksberg. Jag önskar er en riktigt härlig sommar!

Veckans ros till fantastiska Gullan. Hon har fixat sköna eftermiddagsdanser varannan vecka i Tumba Folkets Hus. Vi är alla tacksamma. Icke att förglömma Krister och Björn som ställer upp för Gullan om så behövs.

Vi vill hylla Bussgaraget Stockholm sydväst för att de är så bra på att snabbt ordnar fram extrabussar när det behövs. Vi fick även i dag tisdagen den 29 maj skjuts hela vägen från Tumba brandstation till vår skola i Riksten. Tack från barn och fröknar på

Tack, tack, du underbara snälla människa som tisdagen den 22 maj tog hand om min bilnyckel som jag förmodligen glömt i bildörren på Ica Maxis parkering i Alby och lämnade in den i Kundtjänst. Tusen rosor är du värd för din omtanke och hjälpsamhet! En stor kram får du härmed också.