(rubrik saknas)

Jag läste om kaféet på Norrmälarstrand som fick sina möbler förstörda av studenter och deras anhöriga, man blir så upprörd!

Det känns som att samhället mer och mer handlar om JAG:et och vad JAG har för rättigheter, däremot inga skyldigheter.

En av orsakerna till detta tror jag är detta curlande och sopande efter sina barn som många föräldrar ägnar sej åt. Vad deras barn än gör så accepteras det och föräldrarna ”städar upp” hela tiden efter sina telningar. Sluta med det, ni gör barnen en björntjänst och dom växer upp som odrägliga bortskämda typer som inte har nån förståelse för andra människor.

Jag såg också i förra veckan ett gäng studenter som hade nån slags förstärkt frukost på en av bryggorna vid Kungsholms strand. Det kan dom väl få ha en gång i livet, men man blev ju inte särskilt förvånad när dom sedan slängde i dom tomma skumpaflaskorna i vattnet.Flaskorna ligger där fortfarande, och studenterna har väl inställningen som många bortskämda curlade barn att ”någon får väl plocka upp dom”, bara JAG får göra som JAG vill.

Titta också hur det ser ut i Rålambshovsparken efter en helg, där skattebetalarna får betala en massa pengar för att snorungarna tycker att ”någon” ska städa upp efter dom.

Fy sjutton, sluta med curlandet GENAST!

Arga tjejen