(rubrik saknas)

Vi vill tacka Haninge kommuns bästa vaktmästare! Ni är alltid så fantastiska och hjälper oss när vi arrangerar cuper och andra tillställningar. Ett speciellt tack vill vi rikta till dig Micke som jobbade under vår regniga Kamratcup!

Kamratcupen, IFK Haninge

Nu när det är dags för vår son Noel att gå vidare till skolans värld vill vi passa på att tacka pedagogerna på Mårtensbergs förskola för att ni tagit så väl hand om honom.

Vi har alltid känt oss trygga med att Noel får en rolig och lärorik dag hos er. Ni gör ett fantastiskt jobb! Tusen tack!

Vill bara ge denna förskolechef och pedagogerna ett stort fång med rosor för ert engagemang att vilja nå en hög nivå när de gäller pedagogisk verksamhet. Jag är en stolt mamma som har mina barn hos er och har följt denna resa att nå bättre kvalitet. Jag kommer absolut att rekommendera denna förskola och det är många med mig som är så otroligt tacksamma. Tack Maria Frykberg på förskolan Björken som tillsammans med personalen har åstakommit en fantastisk kvalitet. Det märks på våra barn att de med glädje och inspiration till att utforska och lära på ett glatt och lekfullt sätt nu vill vara här, helst ”bo”. Ni är toppen och jag önskar er all lycka till i fortsättningen att sträva efter den förskola Pysslingen är. Tusen tusen tack.