(rubrik saknas)

Bra bromsmediciner hjälper ms-sjuka

Svar på insändare med rubriken ”Bra att kommunen inte ger MS-sjuk hiss” den 19 juni av signaturen ”Välanvända skattepengar ger glada skattebetalare”: Du glömde vad som händer med de övriga 70 procenten av alla som får MS. För din information så finns i dag bra ”bromsmediciner” som gör att de flesta faktiskt har ett fungerande liv och betalar skatt de med!

Om alla skulle tänka som du är det bäst att vi alla skaffar hyreslägenhet på nedre botten och inväntar döden för det är det mest ansvarsfulla. Ingen kan säga vad framtiden har att erbjuda. Man kan till exempel bli träffad av blixten i morgon eller överkörd av en buss men om vi skulle leva efter statistiken så kan ingen gå ut för det är ändå så att en liten procent av befolkningen har träffats av blixten.

Jag tror nog Anders Nordstrand med familj, som skildrades i en artikel den 5 juni, även de bidragit/bidrar med skattemedel och när det gäller det jag bidrar med så får det gärna gå till svaga och behövande för det gör mig glad!

Jag personligen skulle göra som Anders uppenbarligen har gjort och försöka inrätta mitt liv efter hur 70 procent av MS-patienterna har det. För det är högre odds! För mig är inte frågan ”när vi dör” utan hur vi lever fram till dess!