(rubrik saknas)

Den 11 juni klockan 13:51 stannade inte buss 705 vid Huddinge kommunalkontor och tog med de fyra barn som väntade där. Nu fick barnen vänta i 30 minuter på nästa buss. Vad hade han för ursäkt? Många barn åker från den hållplatsen, och de är också kunder hos SL med giltiga SL-kort!

Arga mamman

Till dig som stal min dotters vagn Brio Race årsmodell 2008 i brun färg från barnvagnsparkeringen på Riddarborgens förskola: Jag hoppas att du har dåligt samvete, det är inte bara vagnen utan även sin fina rosa filt och docka som hon saknar. Har du ens någon moral kvar så var snäll och ställ den på Riddarborgens förskola i Skogås, och är den redan såld så kan den nya ägaren kontakta förskolan.

Ledsen mamma till Alvina

Vi besökte midsommarfirandet vid Magasinet i Juringe, Segeltorp och blev utkastade för att vi hade en hund med oss. Han låg på filten, kopplad, och den enda skylt som finns säger att man inte får rasta hundar där. En liggande hund rastas inte, en lydig hund rastar sig inte utan tillstånd.

Förstår inte att människor kan vara så inskränkta att de inte ser skillnad på en skitande, pissande hund och en som umgås med sin familj. Självklart skulle vi aldrig rasta vår hund på ett sådant ställe.

Man man kanske ska förlägga aktiviteter på ett ställe där alla är välkomna.

Besviken