(rubrik saknas)

Jag är född och uppvuxen i Botkyrka, och älskar detta multikulturella samhälle. Skön mix med nationaliteter och religioner, som bara öppnar dörrar för lärdom.

När jag läser om att böneutrop kan bli en verklighet i Botkyrka blir jag dock upprörd. Varför ska vi ha det? När blev Sverige muslimskt? Jag är själv kristen, men är medveten om att jag inte längre lever i ett kristet samhälle. Däremot är Sveriges lag grundat på en kristen tro, och jag tänker att någonstans borde det stå att just det här inte borde få ske. Bygg hur många moskéer ni vill, med all rätt, men varför ska jag behöva höra era böneutrop?

Man kan inte säga någonting i detta land utan att bli kallad rasist, stå för vad ni tycker i stället! Det handlar inte om ett enstaka evenemang eller en årlig tradition, det här är någonting som kommer att höras för evigt i Fittja. Vill verkligen alla som bor i omgivningen detta? Jag tycker att en folkomröstning bör ske kring detta ärende. Fler borde få välja, för jag tror inte att jag är ensam i min åsikt.

Snälla agera, ni som vet hur man går tillväga, för jag kan bara ta vara på min frihet och yttra mig.

Elizabet