(rubrik saknas)

Tack till alla inblandade som hjälpte till när min älskade häst Doris fick kolik i hagen vid Ånäs Gård. Ett extra stort tack till dig som såg henne ligga i hagen från vägen. Du påkallade hjälp och tog hand om hennes fölunge trots att du inte alls hade någon hästvana. En eloge till dig! Nu mår både mamma och fölet bra igen och jag är otroligt tacksam att det finns så snälla och hjälpsamma människor.

Hunden Charlie hittade till slut hem efter två dygns äventyr. Med hjälp av många djurvänner samt en mycket duktig spårhund hittades hon. Ett stort tack till alla tipsare samt ni som hjälpte till att hitta henne.

Till dig som hjälpte till att skydda den svartvita hunden som av olyckliga omständigheter sprungit bort från sina ägare vill jag bara säga tack! Även jag är en stor djurvän och det värmer att höra att människor engagerar sig i våra djur! Jag kan med glädje meddela att hunden är hemma hos matte igen. Den var oskadd men självklart väldigt trött.

Jag vill tacka polishundföraren med hunden Doris som hjälpte min dotter och mamma ut ur skogen när de inte hittade hem söndagen den 9 september. Tack larmcentralen som hela tiden höll kontakt med dem. Tycker att ni ska ha veckans ros för den insatsen.

Ett jättestort tack till Annikki Engström på Kattvärnet i Haninge som hjälpte oss att hitta vår försvunna katt Skorpan. Han hade blivit skrämd av vår hund och försvunnit. Annikki kom hem till oss med en kattfälla, och efter tio dagar på rymmen gick Skorpan i den. Annikki ville inte ha ersättning – hon var bara glad att ännu en olycklig katt hade hittat hem. Kattvärnet gör ett stort jobb i det tysta!