(rubrik saknas)

Svar till insändaren ”Dags att ta IK Frej på allvar den 23 oktober”:

Läste att Vikingavallen borde rustas upp för att den knappt håller den standard som krävs för att spela fotboll på elitnivå. Jag håller helt med om det, det är klart att arenan ska rustas upp. Något som jag inte förstår är varför just IK Frejs behov lyfts fram extra. Jag förutsätter att Stefan Norell (C) också tänker på kommunens utövare av andra idrotter. Jag tänker på våra lag, dam, herr och junior, i innebandyns högsta serier.

De förutsättningar som erbjuds lagen i dag är bedrövliga. De dåliga förhållandena drabbar inte bara elitlagen utan hela ungdomsverksamheten. Otroligt att utövare under flera år spelat innebandy i det gamla mögliga badmintontältet Rospiggen. Den hallen stängdes, som tur var, i våras. Lite tråkigare för alla innebandyspelare är att inget alternativ har tagits fram, i alla fall inte presenterats.

Hade det varit för mycket begärt att sätta upp en temporär lösning fram tills dess att den tidigare utlovade hallen på galoppfältet byggts?

Min stora undran är hur kommunens planer ser ut för idrottsutövande under den kommande tioårsperioden? Det är nog inte bara innebandyspelare som undrar, kan tänka mig att en och annan simmare också funderar. JL

Hur ser kommunens planer ut för idrotten?