(rubrik saknas)

Hjärtligt tack till Annelie och Caremas personal i Jakobsberg, som på bästa sätt tagit hand om min syster Olga. Vill här ”sända” varsin bukett med rosor till er. Ni har visat empati, omsorg och medkänsla. Ni har alltid ställt upp, inget har varit besvärligt för er. Det har känts tryggt att veta att ni har funnits där. Min syster bor nu på ett äldreboende.

Ulla Svensson

Jag har haft barn på Engelska skolan i snart fyra år och vill tacka skolan för ett mycket professionellt arbete. Ni är mycket måna om att lära känna alla barn och värna deras trygghet. Ni använder mycket humor och värme för att få barnen att fungera ihop som grupp samt i deras personliga inlärning. Jag hoppas många andra skolor kommer på studiebesök till er!

Förälder

Rosor vill jag ge till Per-Erik Sarasniemi som har hjälpt mig med allting under en lång tid på grund av min hjärnblödning.Tusen tack Perre!

Britten

Ett stort fång rosor, ett stort tack och kram till den person som lämnade min plånbok till kassörskan i Hemköp den 13 november. Min förvirring var stor då min man nyss hade gått bort.

Gerda