ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Svar på insändaren ”Höj temperaturen i Nytorpsskolan” den 27 november: Hej Wilma! Först vill jag beklaga att ni upplever det som kallt i gemensamhetsutrymmena i skolan. Det framgår inte riktigt om det är under längre perioder eller vid något specifikt tillfälle Ni upplever det som kallt. Under förra veckan så var det dock oturligt nog en pump till värme­systemet som gick sönder, vilket innebar att temperaturen sjönk i hela byggnaden. Pumpen byttes dock inom 24 timmar och värmen började att fungera igen. Tyvärr tar det ganska lång tid att värma upp en hel skola när värmen inte fungerat under en period.

Kommunens utbildnings­salar ska hålla en temperatur om cirka 20 grader dagtid, och i Nytorpsskolan är temperaturen ganska exakt 20 grader i utbildningssalarna. I de gemensamma utrymmena ska temperaturen ligga på cirka 18 grader, vilket kan uppfattas som svalt om man sitter stilla en längre stund.

Hoppas att ni är nöjda med svaret och att inomhusklimatet upplevs bättre nu när den nya pumpen är på plats och värmen fungerar som den ska. Har ni fler frågor eller funderingar kring temperaturen eller annat som rör era skollokaler får ni gärna kontakta mig direkt så ska jag svara så gott jag kan.

Trasig pump bakom kyla i skolsalarna