(rubrik saknas)

Fy fasiken för clownpolitikerna som styr Upplands-Brohus. Först går de med buller och bång ut och deklarerar att nu ska minsann lägenheter kunna ombildas i drivor.

När sedan revisorerna börjar rota och finner att hela ärendet från början till slut luktar skunk drar ni med svansen mellan benen tillbaka erbjudandet tills vidare. Avgå!

Politikerna har inte gjort sitt jobb och har tack vare sitt omdömeslösa agerande vållat magvärk för många hyresgäster som inte har haft råd eller velat köpa som oroat sig över var de nu ska bo.

Ni har också stressat personalen som fått hantera upprörda hyresgäster och samtidigt undrat om deras jobb snart försvinner och ni har eldat på panikbildade bostadsrättsföreningar som inte fått tid på sig att reda ut vad de egentligen vill göra och hur.

Ni som sitter i styrelsen och är folkvalda allianspolitiker och har fattat dessa beslut borde skämmas över att ta så lätt på ert ansvar för företaget och alla de boende. Hitta något annat att göra på er fritid än att sitta och fatta katastrofalt dåligt underbyggda politiska beslut för att sedan i panik dra tillbaka dem när ni blivit påkomna.

Mycket upprörd hyresgäst i Kungsängen