ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Jag förstår inte varför Täby centrum inte väljer att bli mer hundvänligt. Listan kan göras lång över gallerior som tillåter hundar – Kista galleria, Moodgallerian, Fält­översten, Gallerian, Skrapan, Sturegallerian, ja till och med NK. Men inte Täby centrum.

Jag tycker att hundar borde tillåtas inom vissa områden i centrumet. Sedan kan butikerna själva få välja om de vill tillåta hundar i sina butiker eller inte.

Det är långt ifrån alla hundar som kan lämnas ensamma hemma i flera timmar och att lämna hunden i bilen vid väldigt kalla eller varma väderförhållanden är inget annat än djurplågeri.

Det skulle definitivt underlätta för många ifall Täby centrum ändrade sina regler kring hundar. Att Täby centrum visar mer hänsyn mot allergiker än andra gallerior tror jag inte alls på. Det finns butiker i Täby centrum där astmatiker och allergiker inte ens kan stå utanför på grund av de starka parfymerna som används.

Det har aldrig varit något problem att ta med sig hunden på bussen trots att bussen är ett mycket mindre och mycket mer instängt område än en galleria, varför skulle det vara ett så stort problem att göra ett snabbt ärende i Täby centrum med hunden kopplad bredvid sig?

Att hundar inte ska vistas kring matställen är absolut förståeligt, men i dagsläget får man inte ens ta in hunden i djuraffären.

Angelica