ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Svar på insändaren ”Moderata behov styr kommuninformationen” den 4 december: Bäste Jonas. Du och jag har aldrig talats vid. Ändå raljerar du över producenten som gör ”reklamfilm” åt Alliansen och som du i nedlåtande ton säger ska visa upp kommunen ”från sin bästa sida”. Har du ens sett programmen? I det andra domineras de politiska frågorna av oppositionen. Du kanske bara glömde nämna för läsarna att jag kontaktade Sara Kjernholm (MP), er gruppledare, just för att jag ville få med ditt partis tankar om bland annat byggandet av Kanalstaden. Hon avböjde, vilket jag tyckte var synd men självklart respekterade. Socialdemokraterna och Roslagspartiet hörsammade min fråga och gav sina synpunkter i programmet.

Politiken i det senaste programmet avhandlades på fyra minuter. Övriga sju ägnades åt Roslagsbanan, lokala företagsprojekt, julshow, innebandy och kommunens sociala skyddsnät med föräldrastöd och beroendemottagning.

Reklamfilm? Absolut! Om det med reklamfilm menas att jag på ett (förhoppningsvis) begripligt sätt, försöker informera om de beslut ni politiker fattar och lyfter fram företeelser som på ett eller annat sätt berör oss 40 000 invånare i kommunen, så ger jag dig absolut rätt. Huruvida projektet är ”grandiost” som du i din insändare avslutar med, låter jag andra bedöma.

MP fick erbjudande om att medverka men sa nej