ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Hjärtligt tack till mannen i kassan på Ica Metro som gav mig en stol när jag höll på att svimma och till mannen som lade mina varor i kassarna. Så rart och omtänksamt!

Margareta

Till den dam gav oss frusna kvinnor vid en busshållplats i Täby kyrkby skjuts till Tibbleskolan. Det var mitt i snöovädret när inga bussar gick.

Medkänsla finns

Stort tack till de två underbara proffsiga poliser som tisdagen den 4 december, uppmärksammade ett öppet fönster i vår villa vid Täbyvägen. Klockan var 13.45 och det var 10 minusgrader. Polisen fattade misstankar, körde upp till villan och undersökte läget.

Vi som bor i huset och bara vädrade blev mäkta imponerade av polisernas snabba utryckning. Det kunde ha varit ett pågående inbrott.

Det är lång väg till Täbyvägen eftersom huset ligger på kullen, så poliserna måste varit extra uppmärksamma.Dessa poliser förtjänar bli veckans hjältar.

Maryna Dahlborn med make Andrej

Myrlejonets förskola och Rösjöskolans förskoleklass vill tacka den busschaufför som offrade sin rast och körde oss alla till Bergtorpsskolan (fast han egentligen skulle till bussgaraget) där vi skulle titta på teater. Det var den 7 december och bussen var nummer 614 som körde från Skarpäng klockan 8.37.

ANNONS

Du gjorde verkligen vår dag!

Barn och Personal i Skarpäng