(rubrik saknas)

Julaftonens busar, för jag tror att de var flera, är de som kastade många smällare efter mig och min 13-åriga hund med hjärtfel, i Jakobsberg. Smällarna kom så nära att det knastrade omkring oss. Det var rena djurplågeriet. Jag tycker synd om er som inte kan hitta på något roligare att göra på julafton.

Du som tog mitt 8-årige barnbarns nyinköpta vinterkängor på fritidsgården ska skämmas. Han fick gå hem i gymnastikskor i 12-gradig kyla. Han fick låna pengar till nya kängor, annars hade han inte kunnat gå i skolan under vinterhalvåret. Skäms också skolan som inte ersätter honom, enligt information från biträdande rektor.

Min 8-åriga kille stod i kö för att slå in sin present vid Stadium-kassan. Då kom ett äldre par och bara ignorerade honom och började slå in sin present. Då hade min son redan stått där en kvart och väntat. Han är en individ trots att han är liten. Fy på er två som gjorde min son ledsen.

Många är ni som vill bo i eget hus, men snälla ta då hand om era egna sopor. Någon ställde två påsar vid busshållsplatsen Dragspelsvägen/Hummelmora.Detta är skandal. Och många använder våra containers för att slänga sopor i. Jag och mina grannar betalar faktiskt för denna tjänst via våra hyror. Har ni råd att bo i hus, ha då råd att betala era egna sopor också.