(rubrik saknas)

Trafikkontoret kommer satsa tio miljoner kronor på att förbättra gång- och cykelvägar i Abrahamsberg. Detta för att minska biltrafiken och det är ju bra.

Men vad händer för oss som måste ta bilen till för att lämna och hämta på dagis och skola på grund av handikapp? För att hinna till jobbet måste bilen användas.

En sträcka som normalt tar tio minuter att gå, tar för mig nu 45 minuter. Så ska jag lämna på ett ställe till så kommer jag aldrig till jobbet. Jag vet att det finns fler som jag som har handikapp som ej syns. Jag börjar bli trött på häxjakten om att alla som kör bil gör det i onödan.

Trafikkontoret och Ulla Hamilton (M) har den senaste tiden visat att man inte bör bo i Stockholms län om man har något slags fysikt handikapp. Det visas klart och tydligt i vinter vid övergångsställen och vid busskurer.

Nej man borde satsa på att stoppa alla trafikanter från Ekerö och Vällingby som genar genom Olovslund, Abrahamsberg.

Vi som bor i området kör de vägar man får. Men problemet är att politikerna inte vill lyfta problemet för det tyder på ett misslyckande.

Varför satsar man inte på snygga broar över vägen vid Brommaplan som andra städer klarar av? Tycker det borde vara prioriterat i stället för ett nytt busstorg och köpstad vid Brommaplan. Vi har ju redan ett fint samlat sådant vid Ulvsunda och Bromma blocks.