(rubrik saknas)

Stort tack till den gulliga tjejen med chihuahua som hittade min dotters mobil i Söderby lördagen den 9 februari, och ringde upp mig så att hon fick tillbaka den! Hon fick den bara några veckor innan på sin 8-årsdag. Tusen rosor till dig!

Sara

Ett jättetack till Håga Falck Ambulance, SÖS-Akutpersonal, Fredrik (som ringde efter ambulans) samt Carina Wiger (som stannade) vid trafikolyckan den 5 februari vid Tungelstavägen (Mulstavägen busshållplats). Tack också till alla Er som finns och som hört av sig – det värmer skall ni veta, kramar från oss!

Familjen Salomon

Årets Hjälte, det är du som stannade och hjälpte mig att få min man ur bilen när han hade fått hjärtstopp lördagen den 2 februari vid 12-tiden. Detta hände på Gamla Nynäsvägen nästan vid Fors Golf, nära påfarten till 73:an norrut. Vi är hemma nu! Tidningen har mina kontaktuppgifter om du vill höra av dig. Stort tack!

Christina

Hela vinterns hjältar är Fredrik Liljeblad och alla dina killar. Ni sköter plogning, skottar och sandar i Sagaområdet vid Dalarö. Vi och många med oss tycker att ni är fantastiska. Ett tack också till Haninge Bostäder som lejt Fredrik i år igen. Stora Varma Kramar.

Gith o Jessie