Min lokala hjälte

(rubrik saknas)

Våra politiker ser bara pengar när de gör en budget och det tycker jag är tråkigt. Jag jobbar på en skola som nu måste spara mycket pengar och sparka en lärare.

Eleverna som börjat få förtroende för olika lärare bryter ihop och kan inget göra. Eleverna i denna skola behöver trygghet och skolan borde kunna stå för lite trygghet men i stället bygger vi upp en trygghet och sedan ­raseras den lagom till sommaren. Detta är inte okej, oavsett skola. Jag tycker så synd om mina elever som hade ångest inför skolavslutningen eftersom de inte vet vad de kommer tillbaka till.

Borde inte våra politiker komma och hälsa på och se hur lärare, oavsett skola, trollar med knäna för att göra skolan till en rolig plats för varje elev.

Jag blev lärare för att kunna finnas för mina elever och motivera till att plugga men det går inte snart eftersom det är så mycket som alltid måste göras.

Politikerna är välkomna och ta över min plats. Jag tror inte de skulle kunna överleva en vecka. Jag älskar mitt jobb trots att jag inte alltid kan göra så mycket som jag vill för elevernas skull.

Lärare