(rubrik saknas)

Jag är så innerligt trött och besviken på hur människor beter sig bara för att de inte ska finnas en massa hundar i Nackareservatet!

Händelsen jag hänvisar till är det faktum att någon strategiskt dagligen sliter ner de lappar jag placerat på anslagstavlorna avsedda för denna typ av annonsering.

Vår tik har fått valpar och jag har placerat säljesannonser runtom i naturreservatet, men varje morgon när jag kommer har någon slitit ner varenda av dessa lappar och kastat i papperskorgarna runtom. Detta har nu pågått i en veckas tid, och samma sak upprepas varje dag! Alla andra lappar sitter kvar, det är enbart mina annonser som strategiskt slits ner! Jag kan inte förstå vad det är för typ av person som beter sig på det här sättet, det är rätt och slätt trakasseri! Jag blir så fruktansvärt besviken på mina medmänniskor! Jag förstår att folk vill ha det rent och snyggt och att man skall respektera reglerna som gäller genom att hålla sig till anslagstavlorna, vilket jag gör! Ingen får bete sig på det här sättet. Ingen har rätten att röra dessa lappar utom just jag som placerat dem där, och ingen skall heller få tro att det är okej att sabotera för alla andra på grund av sina egna negativa åsikter! Jag tänker inte låta denna människa vinna den här kampen eftersom jag har rätten på min sida, låt mina lappar vara, och sluta upp med ert trakasseri!

Någon sliter ner mina valp-säljes annonser