(rubrik saknas)

Hur lång tid ska det ta innan kommunen, polisen och fastighetsbolaget tar tag i uppsnyggningen av Runby Torg? Jag undrar om ett fastighetsbolag kan undvika att över huvud taget se till att det städas på torget. Vad jag förstått så är det inte kommunen som är ansvarig, men har inte kommunen huvudansvaret för att vi inte ska behöva trampa omkring i skiten? Det skall väl finnas trivsel även om det är en privat ägare.

Det har ochså meddelats mig att polisen ska införa nolltolerans för mopedåkning på gångvägar och torg. Då har polisen ett utmärkt tillfälle att besöka och kontrollera Runby Torg. Där har ungdomar en samlingsplats med fordonen inne på torget, både mopeder och motorcycklar.

På senare tid har också vandalisering skett på torget,då man roat sig med att förstöra skyltfönster på butikerna som finns där.

Jag förväntar mig att kommunen, polisen,och fastighetsbolaget sätter sig tillsammans och kommer fram till en lösning på det här,och att det sker omgående innan buset och skiten tar över helt.

Björn P