(rubrik saknas)

Stort tack till dig som hjälpte mig upp vid Pizzeriainfarten, Midgårdsvägen efter att jag den 5 juli 2011 blivit slagen medvetslös. Jag behöver ditt stöd mot polisen: Mängdbrott, Handenpolisen. Polisen har ändrat plats och tidpunkt och påstår att det inte hänt mig något. Får därmed inte ersättning från Folksam. Jag är dig evigt tacksam om du minns denna situation, du körde en Volvo.

Assar Nordfors

Jag vill tacka min omtänksamme granne som ringde på dörren då brandlarmet utlöstes. Jag hade glömt bort -( demensen börjar göra sig gällande med tilltagande ålder)- laxkotletten i stekpannan för ett intressant tv-program. Känner mig trygg med en omtänksam granne.

Jag vill härmed framföra mitt stora tack till Lisbeth och Ulla i Fysiocenters reception i Jordbro! Det är inte ofta man möter en sådan empatisk, förstående och positiv personal! För övrigt är samtlig personal på detta ställe mycket duktig och till stor och god hjälp för oss alla, som behöver den. Här känner man sig alltid lika välkommen. Tusen tack!

Ett stort fång rosor till ASIH och avdelning 2 på Handens sjukhus för den omsorg, vänlighet och trygghet ni visat Stig Lestander och oss anhöriga under hans sjukdomstid. Många kramar.

I samband med en utryckning till Jordbro tog en brandman sig tid att svara på frågor från en församling av mycket unga jordbrobor. Jag överhörde ett av brandmannens svar: ”Det är alltid viktigt att vara duktig i skolan”. Jag kunde se hur barnen tog djupt intryck av brandmannens svar. En lyckad utryckning av Södertörns brandförsvar som helt säkert släckte några framtida bränder!

Vi vill tacka Slobodan, för det jättetrevliga besöket på hans pizzeria i Jordbro, måndagen den 28 maj. Det var väldigt glada och nöjda barn och pedagoger som lämnade restaurangen efter att vi ätit god pizza och glass. Ett tack till vår föräldraförening också, som bidrog med pengar, så att vi kunde göra detta besök.

Tack till den snälla busschauffören på buss 807 mot Gullmarsplan som lämnade tillbaka min kvarglömda bok till biblioteket i Brandbergen. Nu kan jag lägga 150 kronor på något annat bra. Trevlig sommar!

Ett stort tack till mina underbara fröknar på förskolan Segelkobben det gångna året! Jag kommer sakna er, många kramar.

Jag och mina två barn, Jonna och Joakim, vill på detta sätt hylla och tacka all personal på Kantele 1 och 2, Tallens förskola för en fantastisk tid på detta finskspråkiga ”dagis”. Vissa av er har betytt extra mycket för mina barn och också varit med från start och jag bugar mig inför ert enorma engagemang och yrkeskunnande. Egentligen finns inte ord tillräckliga för att beskriva hur tacksamma vi är att barnen fått vara med er på dagarna, men tack, tack, tack och åter tack!