ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Politikerna kallar det för mångkultur, men jag kallar det för getto. De kallar det för mångfald men jag kallar det för att isolera/kuva folket. Titta på oss som bor i norra Botkyrka, på förskolorna, skolorna, vårdcentralen och alla centrum.

Språket hos våra barn och ungdomar blir varken tillfredställande på modersmålet eller i svenska.

Om du är enspråkig behöver du tolk när du besöker vårdcentralen eller affärerna för att göra dig förstådd eller för att förstå din medmänniska.

Åk och besök Fittja, en utflykt i Mellanöstern, men gå först en språkkurs i arabiska, turkiska eller kurdiska, för svenska eller engelska är en bristvara och skulle du mot förmodan möta en som pratar svenska behöver ni kroppspråk för att förstå varandra eller så bor inte den personen här.

Våra politiker uppmuntrar oss att bygga våra moskéer för att isolera oss ännu mer från det svenska samhället, kulturer och traditioner samtidigt som de fiskar efter vår rösträtt.

De är inte ute efter att få höra våra åsikter eller se till vårt bästa för att integreras i det svenska samhället.

Nej min vän, de vill isolera oss från att utvecklas. Det är hög arbetslöshet bland våra invandrarungdomar, hög andel socialbidragstagare bland oss och ändå ”väljer” vi att bo kvar i Fittja.

Varför? Jo, min vän, för att våra nära och kära bor här och våra politiker tillåter oss att utveckla våra moskéer. I stället för att välkomna oss in i det svenska samhället hjälper de oss att bli mer kuvade och isolerade.

Kalla det inte för islamofobi eller rasism. Nej, du blir förd bakom ljuset. Det bästa vore om våra politiker kunde/vågade uppmuntra oss att bygga våra moskéer utanför de r områdena, så kanske vi väljer att sprida oss i stället för att samlas på ett och samma ställe.

ANNONS

Politikernas framtid för Fittjaborna är inte att de ska integreras i det svenska samhället utan att de ska leva i ett GETTO (språklig misär, arbetslöshet och bidragsberoende).

Orolig invandrare