(rubrik saknas)

Öppet brev till Carema:

Vi är många mycket besvikna i Hägersten över att Hägerstens läkarmottagning efter nästan tjugo år flyttats till Vårberg. Andelen äldre, ja även övriga åldersklasser, i Hägersten har med åren funnit en trivsam läkarmottagning i närområdet bemannad med, såväl mycket kompetenta läkare som övrig personal med proffsigt och förtroendeingivande bemötande.

Att bara packa ihop ett så mångårigt kunnande med fint kontaktnät som byggts upp under så många år och flytta allt till en helt annan förort och ändå kalla det Hägerstens läkarmottagning verkar inte särskilt smart.

Visst har vi en bra vårdcentral på orten men för alla som vant sig vid det som funnits vid Örnsberg känns denna flytt helt obefogad och onödig.

Låt gärna Vårberg ha sin läkarmottagning men se till att ge oss Hägerstens läkarmottagning tillbaka med den personal som med fantastiskt arbete och intresse har skapat möjligheten till snabb hjälp vid behov. All den nybyggnad och inflyttning som för närvarande pågår i Örnsberg och Aspudden kommer att skapa ytterligare behov av denna läkarmottagning.

Se inte detta bara som en önskan utan som ett krav att Hägerstens läkarmottagning ska ligga i Hägersten och inte någon annnanstans.

Läkarmottagningen borde inte flyttas