(rubrik saknas)

Här kommer ett tips till alla som vill göra den inte allt för roliga bussvägen mellan Älta och Slussen lite rolig. Allt du behöver är en cykel. Och en vän som gör resan dubbelt så rolig. Men från Älta kan du exempelvis cykla till Skarpnäck på endast några minuter, sedan är det bara att välja vart du vill att vägarna ska ta dig.

Antingen tar du höger och låter dig trampas mot Gullmarsplan, Skanstull och Slussen. Detta går på mindre än en timme. Och så får du lite vardagsmotion på köpet. Eller så tar du vänster och trampar mot Hökarängen och där finns fler alternativ, fortsätt mot Liljeholmen eller sväng av mot Farsta, ja valmöjligheterna är många och det är mycket roligare än att sitta instängd i en varm buss. Så har du, liksom jag, tröttnat på de långa bussresorna eller bara vill krydda tillvaron med lite förändring, vardagsmotion eller värna om miljön?

Hoppa då upp på cykeln och ta med dig en vän och njut av en ”ny” resa in till stan så hoppas jag att vi ses på vägarna. Fast regnar det, hittar du mig trots allt på 401:an!