(rubrik saknas)

Tack Maria, du tuffa, schyssta tjej som som såg när jag blev rånad vid Ica i Viksjö den 1 juni och som tog ifrån tjuvarna min plånbok och gav den till mig!

Kerstin

Tack alla ni som hjälpte till att leta efter vår son som försvann nere på Kallhällsbadet.Hade vi kunnat dela ut roser till er alla hade vi gjort det!

Som tur var löste sig allt till det bästa. Tusen Tack!

Sofie och Nicklas

Veckans ros vill jag ge till den fantastiska personalen på Skälby förskola, avdelning Skattkammaren. Ert engagemang, omsorg och uppenbara glädje med ert arbete gör att det är en fröjd och en stor trygghet att ha sitt barn hos er!

En mycket nöjd mamma

Stort tack till dig som måndagen den 28 maj lämnade min plånbok, som jag glömt på Kallhälls station, till spärrvakten. Pengar och kort var kvar.

Du får mej att fortsätta att tro på människans goda vilja.

Den tacksamma

Till dig, du omtänksamma medmänniska som lämnade in två plastpåsar till apoteket i Viksö den 12 maj, sänder jag veckans ros. Tack vare dig blev min dag mycket lugnare.

En felplacerad plastpåse, med viktig medicin, kan ge ägaren panik. Mycken tack!

Birgitta Karlson, 83 år

De som bär ut posten i Kallhäll, speciellt i Trehörningen, är värda en stor, fin bukett med rosor. Ni tänker på oss äldre. Hade beställt en bok som inte gick in i brevlådan. En hjälpsam brevärare ringde på dörren och överlämnade boken. Stort tack för den fina omtanken.

Lennart Carlfors

Mina hjältar är förskolepersonalen på Fjällenskolans förskola. Jag kan inte tänka mig bättre förberedelse inför skolan till båda mina söner som gått där. Ni är engagerade och gör ett så oerhört viktigt jobb!

Henrik och Viktors mamma Anna Svedberg

Vill tacka all personal på Kopparvägens förskola i Kallhäll – speciellt Agneta ,Gun-Britt,Nettan, Lotta, Marjam, Christina och Jessica – för allt ni gör för mina tjejor! Ni är bäst. Vi kommer att sakna er.

Olivia och Lydia med föräldrar