ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Med gallerian fick Liljeholmen verkligen ett lyft. Vid sidan av alla butiker finns det ju flera kaféer och restauranger. Alldeles utmärkt. I garaget finns det gott om utrymme för bilparkering. Så långt gott och väl. Men hur tänkte man med Lilje­holmstorget? Det kunde ha blivit attraktivt och trevligt om det nu inte utvecklats till att bli en cirkulationsplats för mängder av bilister som av någon anledning vill parkera utomhus i stället för i garaget.

Som gående får man verkligen vara observant för att inte bli påkörd när man promenerar över torget. Och barnen måste man förstås hålla tätt intill sig. Vilken stadsplaneringsmiss! Och apropå risken att bli påkörd – varje dag smiter massor av bilister längs Tvärbanans spår vid Liljeholmens station, trotsande förbudsskyltarna mot motorfordon. Jag kan inte låta bli att uppröras över dessa ständiga och uppenbara lagbrott, framför allt därför att det uppstår mängder med farliga kollisionsrisker när gående ska korsa spåren.

Bästa polis- och trafikmyndigheter – tänk till och gör något åt det som kraftfullt drar ner Liljeholmens många goda värden!