ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Dagens hjältar är lärarlaget i 4G på Annerstaskolan som på ett ypperligt sätt hjälper och stöttar vår son Alfred så att han ska kunna klara av sitt skolarbete så bra som möjligt.

Tack till Julian och alla andra snälla människor som ser till att borttappade saker hittar hem till sina ägare!

Stort tack till dig, Sara, som hittade min katt vid Röda cafeét den 19 januari och tog den till Södra djursjukhuset! En tand fick opereras bort och en sårskada på benet. Mår i dag bra tack vare dig! (Jag vet bara ditt namn.)

Jag vill tacka personalen på IVA B46 på Huddinge sjukhus för den tid min man/pappa har varit där. Inte nog med att er kompetens räddade hans liv – er värme och medmänsklighet gjorde också att denna svåra tid blev uthärdlig för oss. Vi är er evigt tacksamma!

Tack Huddinge kommun som ser till att trappan från Gamla Södertäljevägen upp till Brantstigen alltid är skottad och sandad.Bjarne

Stort tack till dig som hittade mitt busskort med kattmotiv vid en av 172-ans busshållplatser! Du var anonym men nu vet jag att det finns folk som bryr sig. Tack så otroligt mycket!

Tack till underbara Carro på Sjötorpskolan som står där på eftermiddagen och spolar isen och börjar tidigt på morgonen med att skotta planen så att våra underbara barn får åka skridskor på skoltid. Det är en hjälte i mina ögon!

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Huddinge direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.