(rubrik saknas)

Tusen tusen tack till den föräldralediga pappa som hittade mina barns mobiltelefoner i Hagalekparken, där de hade glömt dem. Du tog dig tid att söka upp mitt telefonnummer och lämnade till och med telefonerna i vår brevlåda. Jag glömde att ta ditt namn eller nummer när du ringde. Vi är så tacksamma att just du hittade dem! Linda

Stort tack till de trevliga ungdomar som den 27 maj tog sig tid att stanna när vi fått punktering nära rondellen Angarnsvägen-Arningevägen. Dessutom tipsade ni var vi kunde hjälp med lagning på nära håll.

Kerstin o Stig

Vill bara tacka vår fantastikt duktiga styrelse i bostadsrättsföreningen Björkbacken, Bällsta. Genom sitt kunnande och engagemang skriver de om avtal och ser över vår ekonomi till allas bästa. De gör ett urbra jobb.

Nöjd lägenhetsinnehavare

Ett stort tack till alla mina fina arbetskamrater på avlösar-teamet, ni är unika. Och tack till alla jag arbetat med under mina 33 år i Vallentuna kommun. Stort tack till anhöriga och närstående som jag kommit i kontakt med under åren, ni är fantastiska. Jag kommer att sakna er alla. Kram och trevlig sommar!

Britt-Maj Himanka