(rubrik saknas)

Ett stort tack till den underbara kvinna, som den 5 juni körde oss från Enebybergs centrum, dit vi tagit oss från Rösjövägen. Vi fick inte följa med buss 613 eftersom vi hade missat att fylla på min mans Accesskort i Mörby på väg till en studentuppvaktning. Med 5 kilometer kvar till Mörby centrum kändes det fantastiskt att mötas av en verklig medmänniska! Stort tack!

Pensionärerna

Vi vill tacka all personal på akutmottagningen och avdelning 70 på Danderyds sjukhus för ett underbart bemötande och för all hjälp vi fick vecka 23. Min hustru mådde inte bra: tryck över bröstet och arytmi. Vi skulle åka tåg till vår yngsta dotters bröllop i Lund under helgen. En stor kram och ett stort tack till hela personalen för ert vänliga bemötande och hjälp!

Linnéa och Jörgen Andén

En stor bukett rosor till er som den 2 juni hjälpte min fru Inga, när hon hade ramlat av cykeln mellan Marknadsvägen och Byängsskolan. Tack, du som ringde ambulansen och du som är sjuksköterska och såg till att Inga var trygg. Det visade sig att hon brutit lårbenet. Varmt tack!

Richard