(rubrik saknas)

Vi vill tacka Lions Tyresö för en underbar dag på Tom Tits. Barnen tyckte det var spännande och jättekul. Margareta och Lars var fantastiska värdar.

Autismgruppen, Tyresö

Under sex år Björkbackens äldreomsorg har vår mamma vårdats, förlåt kramats, matats, fått hjälp med kläder, tvätt med mera. Vi har aldrig varit oroliga och fått ett fantastiskt bemötande som anhöriga. Vi hör så många klagomål på äldrevården så vi måste komma ihåg att det finns en bra sådan också. Ett varmt tack till Näckrosen.

Cina o Per-Ove

Tack till Görgen på Lennart Rönn bil i Tyresö. Hjälpte mig efter att han egentligen slutat för dagen och gjorde min dag. Tack för ditt fina bemötande och professionella hjälp.

Bil med trasig backspegel

Ett stort tack till Christer och hans tjejer och killar, som har återställt Ällmoraängen till det ursprungliga skicket. Fortsätt röjningen framöver.

Glada Ällmorabor

Hos Bollmora vårdcentral blir jag bemött med omtanke och vänlighet. Jag får omsorg och vård i form av snabba åtgärdsplaner. Era insatser med bland annat medicinsk yoga och antistresskurs har inte bara förbättrat min hälsa utan också imponerat både på Företagshälsovården och Försäkringskassan. Så alla ni som jobbar så hårt för att hjälpa oss, sträck på er! Var stolta! Ni är fantastiska!

Tillfrisknad patient

Tack du unga man i vit Skoda Octavia som såg situationen och erbjöd mig lift till Tyresö centrum när 824 vid IPhållplatsen gasade på efter att ha sett mig komma springande.

Raili (flitig bussresenär)

För mig okända Marie skrubbskadade min bil i Mastengaraget och skickade pengar i kuvert. Tack för din hederlighet! Hon skickade till fel adress – men där bor hederliga CGN som tog reda på rätt adress, kostade på frimärke och såg till att jag fick pengarna. Stort tack till er båda. Själv undrade jag var och när jag körtnågot som kunde ha orsakat denna skada. Det finns hopp för hederlighet!

Vit vw passat kombi

Tack Tyresögymnastikens gymnaster för en rolig och fartfylld uppvisning som tog oss runt hela världen i Bollmorahallen den 29 maj. Ett stort tack även till ledare och alla föräldrar som alltid ställer upp.

Mormor Ingrid