(rubrik saknas)

Alla klagar på alla, Alla kräver förändring från alla. Alla kräver hänsyn och visst handlar denna fråga om respekt! Det finns alla sorter i vår Årstaskog, i vår herres hage. Motionsjoggare, elittränande, barnfamiljer, ensamstående, pensionärer, hundägare, kattägare, tonårsgäng, bostadslösa, flanerare, promenerande, folk som är på väg till jobbet, folk som är på väg från jobbet och cyklister. I stort sett alla sorter i ett samhälle.

Vi måste faktiskt samsas om samma skog och inte bara tänka till eget intresse. Hundägare ska plocka upp efter sin käraste, barnfamiljer ta med sig blöjan hem i stället för att lägga den i soptunnan som är avsedd för ”småskräp”. Den som har grillat tar förstås med sig sitt skräp och lämnar inte ett sopberg efter sig (kycklingben kan döda diverse djur eftersom benen är vassa).

Att lägga ut mat till vilda djur visar ett gott hjärta, men inte om det är mat som djur far illa av. Jag har sett allt i från torkade (okokta) linser och popcorn till mögligt, otjänlig bröd.

Tänk om det här i Årsta kunde bli en oas där man faktiskt, osjälviskt, men med ett gott hjärta, kunde tänka lite större än till sig själv.