(rubrik saknas)

I dag ska barn redan i 1–1,5-årsåldern in i stora grupper. Detta trots att de inte är mogna för det förrän i 3-årsåldern. De behöver i stället skapa en identitet med hjälp av en förälder. Grunden för hur de mår i tonåren läggs genom denna gruppfostran. Bristen på identitet skapar lättpåverkade och otrygga tonåringar och vuxna.

Barnen blir stressade och får inte den uppmärksamhet de behöver. De måste armbåga sig fram för att synas. De tysta och blyga blir apatiska och ger upp.

Trasiga familjer är de som behöver dessa dagisplatser, som stöttning och avlastning. Nu får deras barn inte heller ro och uppmärksamhet, eftersom alla barn ska tvingas till dagis.

Vakna! Vi har redan förlorat en generation. Vi måste sätta stopp för denna systematiska vanvård av våra barn och övergrepp på deras föräldrar. Jag tycker att politikerna sviker barnen för att alla föräldrar ska finnas till arbetsmarknadens förfogande. Kostnaderna kommer i framtiden i form av kriminalitet och drogmissbruk och konsumtionshysteri för att söka kortvarig lycka.