(rubrik saknas)

Jag är mycket sorgsen efter vad som i dag skulle vara min första vårpromenad med familjen. Hur i himmelen kan ni människor skräpa ner så jäkligt i våra fina skogar?

Ska det verkligen vara så svårt att ta med skräpet tillbaka till en soptunna, eller varför inte ta med sig en skräppåse som ni sedan slänger när ni kommer hem igen.

Varför gör ni så här mot vår natur och våra områden där vi själva bor? Det är på tiden att börja respektera vår natur. Skäms på er.

Det är inte roligt att gå ut med barnen för att visa dem våra vackra närområden när det vi kommer till är sådana soptippar som ni skapar ute i våra skogar. Det visar att ni inte har respekt för någonting.

Jag tror att det finns många som tänker som jag, och gillar att ta promenader i solen med sina barn utan att behöva se en massa skräp. Det är hemskt att behöva se sprejburkar, gamla målarfärger, plast och dylikt som bara förstör vår natur.

Jag är så trött på det, så himla sorgsen. Är det bara jag som ser? Är det verkligen så svårt att hålla rent efter sig?

Kanske man borde sätta upp kameror längs våra vandringsleder och bötfälla dem som skräpar ner. Det här borde inte tolereras.

Jag kände att jag var tvungen att skriva detta då varken naturen eller djuren kan protestera.

Sluta upp nu. Det är dags att förstå och göra en förändring om inte för er själva så för kommande generationer.