ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Ständigt beskrivs i massmedierna hur svårt kvinnorna har det. Det är sant i många fall, men inte hela sanningen.

Ingen pratar om hur svårt det är för våra män och pappor, som förväntas vara ”macho”, men samtidigt också likadana som kvinnor och jämställda.

Ingen talar om alla män som blir psykiskt misshandlade av sina kvinnor, och ibland även fysiskt. Männen själva vågar inte tala om detta, de skäms.

Ingen talar om män som körs ut och kanske ersätts med en ”ny pappa” och knappt får träffa sina barn, bara betala underhåll. En del av dem hamnar på a-lagsbänken eller går under. Många män/pappor lider i tysthet.

Beträffande unga kvinnor som inte tycker om att bli kallade för sexobjekt, så undrar jag varför en del av dem under vår/sommartid numera bär kläder som ser ut att bara vara en bh och underbyxor. Hur kan de tro att män inte ska bli sexuellt attraherade? Det är ju naturligt. Frågan är om de då inte var ute efter att attrahera män.

Jag är ingen ”moraltant”, men nej, sluta att betrakta bara kvinnor som ständiga offer. Det finns många goda män som tiger om vad de blir utsatta för. Uppmärksamma dem också!

Börja också tala mer om våra så många goda och fina män och pappor. De finns faktiskt.