ANNONS

(rubrik saknas)

ANNONS

Trygga, harmoniska, hjärtliga och omtänksamma barn är det vi vill ha. Alla strävar vi efter att få våra barn så men det är inget som bara kommer flygande, det är något som kommer med kärlek, trygghet och lugn omgivning.

Jag önskar att fler föräldrar började öppna ögonen och sätta kärleken, familjen och tryggheten före karriären.

Barn behöver tid med sin mamma och pappa, vi personal i förskolan är bara stand in och borde endast vara det i nödfall, inte de flesta timmarna av barnets vakna tid! Vi tillbringar mer tid med era barn än ni själva gör!

Lyxvillor med stora härliga trädgårdar gapar tomma hela dagarna mellan 7 och 17 för alla är på arbetet. Även barnen har långa arbetsdagar som de dessvärre inte kan pausa och komma ifrån. Samhällets ohälsa ökar och vi måste stanna upp och tänka på orsakerna.

Förskoleverksamheten är fantastisk och personalen är värd guldstjärnor, även jag, för jag kämpar så innerligt men antalet barn samt dessa långa dagar är ohållbart. Uppmärksamhet för varje individ vad är det? Vi går på knäna men försöker med våra stora leende göra så gott vi kan.

Våra hjärtan blöder för dessa små och vi vill ge dem allt men det hinns inte med. Snälla föräldrar ta vara på småbarnsåren och lägg mer tid på era barn. Det går fortare än ni anar och då är det för sent.

Förskollärare med STORT hjärta

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Tensta Rinkeby direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.