(rubrik saknas)

I går kväll skulle jag hämta en försändelse i Konsum Örnsberg. Blev helt ställd av att Posten är borta. Har inte fått information om detta. Där stod en annan kund också med avin i handen och hakan nere vid knäna. Kollade min avi igen och där stod faktiskt att försändelsen skulle hämtas i Axelsberg.

Hallå Posten, jag bor i Aspudden! Visst, jag klarar även detta, men tänker på äldre och sjukliga medborgare. Idag tog jag mig till Axelsberg där det var kö som rörde sig långsamt. Mannen före mig fick tji. Han fick förklaringen att paketet kanske hade hamnat i Mälarhöjden. Vad är detta för clowneri Posten?

Tänker osökt på ett avsnitt i tv-serien ”Seinfeld”. Kommer ni ihåg the soupnazi? ”No soup for you!” Och kunden fick lomma ut med svansen mellan benen.

Jag fick min försändelse idag men vad blir nästa steg Posten? Ska vi kanske ta oss till Södertälje för att få ut ett för stort brev?

E-B Aspkrans, Aspudden

Svar på insändaren ”Dagens åldringar behandlas ovärdigt” den 8 oktober:

Du har helt rätt! Och tyvärr, din historia är numera väldigt vanlig. Dagens politiker vill uppenbarligen att våra gamla, som redan gjort sitt och varit de som bidragit till dagens Sverige, helst ska dö så fort som möjligt.

När det gäller de gamla är vi inte rika, då saknas det alltid pengar. Men i en mängd andra sammanhang får vi höra hur rikt Sverige är och hur viktigt det är att vi är solidariska.

Jag tycker detta är en skam och ovärdigt ett land som vill kalla sig välfärdsland.

Bertil Norrhall, Hägersten